<<  September 2022  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

algasan

Important phone numbers

Информации 188Полиција 192Противпожарна служба 193Прва помош 194АМСМ 196
Царина 197Точно време 195Градска болница 422 430Брза пошта 15000Телеграми 186
Автобуска станица 425 555Железничка станица 412 660Рег. цен. за управување со кризи 195О. Прилеп 401 701Завод и музеј 401 090
Економски факултет 427 020Цен. за култура 425 520Инс. за старо словенска култура 412 715Библиотека 420 066Лок. телевизија 400 500