<<  Ноември 2023  >>
 Понеделник  Вторник  Среда  Четврток  Петок  Сабота  Недела 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

algasan

СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

Хотелите и рестораните во Прилеп со својата понуда ќе ги задоволат желбите и вкусовите на различната клиентела.

Во кафетериите и рестораните во Прилеп, можете да го испиете првото утринско кафе, да уживате во националните специјалитети и да помините пријатна вечер.

Хостел „БРЕЗА“

„Александар Македонски“ 24

Управител : Владимир Најчески

Телефон: 071 214 071 (Владимир)

Сместувачки капацитет: 20 легла

E mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

„Куќа ДЕЛИН“ (Витолиште)

„Епинал“ 34 Битола

Управител : Стојна Ристеска

Телефон: 075 307 569

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

„Куќа КОСТОСКИ“

„Александар Македонски “ 520 – „Моша Пијаде“ 218

Управител : Методија Костоски

Телефон: 077 630 458

Сместувачки капацитет: 9 легла

E mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

„АНТИКА“

„Кеј 9 Септември“ 24 – „Цане Коњарец“ 33 (дома)

Управител: Љупчо Думбалоски

Телефон:078 490 217

Сместувачки капацитет: 10 легла

E mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Апартман „Белиот“

„Александар Спиркоски Џемо“ 16

Управител: Кристијан Димовски

Телефон:070 534 477

Сместувачки капацитет: 3+1 легло

E mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

“ДЕ-НИ“

„Браќа Ламески “ 38

Управител: Дејан Златески

Телефон: 077 523 333

Сместувачки капацитет: 9 легла

E mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Лорин Дамкоски

„Прилепски бранители“ 44

Телефон: 070 684 097

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Горан Дамкоски

„Прилепски бранители“ 44

Телефон: 070 706 821

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Резиденција „АНА ПЛЕТВАРСКА“

С.Плетвар

Управител : Зоран Димоски

Телефон: 075 764 415

Сместувачки капацитет : 6 легла

Апартмани „Маркови кули“

„Целе Мавроски “ 7

Управител : Димче Цветкоски

Телефон : 076 928 836

Сместувачки капацитет : 14 легла

Хостел & апартмани „Академи“

Ул „Цане Коњарец“ 207а

Управител : Александар Николоски

Телефон : 075 345 084

Сместувачки капацитет : 16 легла

E mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

„Апартмани Савоски-Стара Црква“

Ул „Александар Македонски“ 445а

Управител : Златко Савоски

Телефон : 075 259 531

Сместувачки капацитет : 8 легла

E mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Апартмани „Дионис“

Ул „Кеј 9ти Септември“ 89

Управител : Јордан Солески

Телефон : 075 377 204

Сместувачки капацитет : 11 легла

E mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

C Apartments

Управител : Јордан Чавлески

Телефон : 075 371 689

Сместувачки капацитет : 10 легла

E mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Хотел Атлас Сити

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Хотел Дион

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Хотел Кристал палас

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Хотел САЛИДА

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.