<<  March 2024  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

algasan

PRILEP - THE HEART OF ADVENTURE

Форумот за авангардна креативност заедно со Сојузот на училишен спорт и учениците од СОУ Ѓорче Петров и Гимназија Мирче Ацев реализираа аутдор активност во соработка со клубовите СКК Златоврв и Скај рајдерс, која вклучуваше пешачење на групата од околу 200 ученици до локалитетот Камена Баба, кадешто се проследи практична настава за параглајдинг опрема, слеклајн, болдеринг и алпинизам.

Сите учесници во настанот имаа можност да се информираат за атрактивните локации за болдеринг, пешачки и планинарски патеки, места од каде што можи да се полетува со параглајдер, мотокрос патеки и останати услови и да остварат контакт со релевантни луѓе, а воедно имаа можност да ја видат потребната опрема за секој конкретен спорт, како и практично да пробаат.

Исто така сите овие атрактивни локации, кои ги нуди Прилеп и околината ќе изгубат од својата вредност доколку не се грижиме за нивната беспрекорно еколошка чиста средина и не ги едуцираме младите лица како за одржувањето на чистата животна средина како највисок приоритет.

Prilep Heart Of Adventure 01
Prilep Heart Of Adventure 02
Prilep Heart Of Adventure 03
Prilep Heart Of Adventure 04
Prilep Heart Of Adventure 05
Prilep Heart Of Adventure 06
Prilep Heart Of Adventure 07
Prilep Heart Of Adventure 08
Prilep Heart Of Adventure 09
Prilep Heart Of Adventure 10
Prilep Heart Of Adventure 11
Prilep Heart Of Adventure 12
Prilep Heart Of Adventure 13
Prilep Heart Of Adventure 14
Prilep Heart Of Adventure 15
Prilep Heart Of Adventure 16
Prilep Heart Of Adventure 17
Prilep Heart Of Adventure 18
Prilep Heart Of Adventure 19
Prilep Heart Of Adventure 20
Prilep Heart Of Adventure 21
Prilep Heart Of Adventure 22
Prilep Heart Of Adventure 23
Prilep Heart Of Adventure 24
Prilep Heart Of Adventure 25
Prilep Heart Of Adventure 26
Prilep Heart Of Adventure 27
Prilep Heart Of Adventure 28
Prilep Heart Of Adventure 29
Prilep Heart Of Adventure 30
Prilep Heart Of Adventure 31
Prilep Heart Of Adventure 32
Prilep Heart Of Adventure 33
Prilep Heart Of Adventure 34
Prilep Heart Of Adventure 35
Prilep Heart Of Adventure 36
Prilep Heart Of Adventure 37
Prilep Heart Of Adventure 38
Prilep Heart Of Adventure 39
Prilep Heart Of Adventure 40
Prilep Heart Of Adventure 41
Prilep Heart Of Adventure 42
Prilep Heart Of Adventure 43