<<  March 2024  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

algasan

СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

Хотелите и рестораните во Прилеп со својата понуда ќе ги задоволат желбите и вкусовите на различната клиентела.

Во кафетериите и рестораните во Прилеп, можете да го испиете првото утринско кафе, да уживате во националните специјалитети и да помините пријатна вечер.

Хостел „БРЕЗА“

„Александар Македонски“ 24

Управител : Владимир Најчески

Телефон: 071 214 071 (Владимир)

Сместувачки капацитет: 20 легла

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

„Куќа ДЕЛИН“ (Витолиште)

„Епинал“ 34 Битола

Управител : Стојна Ристеска

Телефон: 075 307 569

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

„Куќа КОСТОСКИ“

„Александар Македонски “ 520 – „Моша Пијаде“ 218

Управител : Методија Костоски

Телефон: 077 630 458

Сместувачки капацитет: 9 легла

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

„АНТИКА“

„Кеј 9 Септември“ 24 – „Цане Коњарец“ 33 (дома)

Управител: Љупчо Думбалоски

Телефон:078 490 217

Сместувачки капацитет: 10 легла

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Апартман „Белиот“

„Александар Спиркоски Џемо“ 16

Управител: Кристијан Димовски

Телефон:070 534 477

Сместувачки капацитет: 3+1 легло

E mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“ДЕ-НИ“

„Браќа Ламески “ 38

Управител: Дејан Златески

Телефон: 077 523 333

Сместувачки капацитет: 9 легла

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Лорин Дамкоски

„Прилепски бранители“ 44

Телефон: 070 684 097

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Горан Дамкоски

„Прилепски бранители“ 44

Телефон: 070 706 821

Сместувачки капацитет: 4 легла

E mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Резиденција „АНА ПЛЕТВАРСКА“

С.Плетвар

Управител : Зоран Димоски

Телефон: 075 764 415

Сместувачки капацитет : 6 легла

Апартмани „Маркови кули“

„Целе Мавроски “ 7

Управител : Димче Цветкоски

Телефон : 076 928 836

Сместувачки капацитет : 14 легла

Хостел & апартмани „Академи“

Ул „Цане Коњарец“ 207а

Управител : Александар Николоски

Телефон : 075 345 084

Сместувачки капацитет : 16 легла

E mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

„Апартмани Савоски-Стара Црква“

Ул „Александар Македонски“ 445а

Управител : Златко Савоски

Телефон : 075 259 531

Сместувачки капацитет : 8 легла

E mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Апартмани „Дионис“

Ул „Кеј 9ти Септември“ 89

Управител : Јордан Солески

Телефон : 075 377 204

Сместувачки капацитет : 11 легла

E mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

C Apartments

Управител : Јордан Чавлески

Телефон : 075 371 689

Сместувачки капацитет : 10 легла

E mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Хотел Атлас Сити

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Хотел Дион

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Хотел Кристал палас

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Хотел САЛИДА

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.