<<  November 2023  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

algasan

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ДЕНОВИ НА КРАЛИ МАРКО 26.05.2016

denovi na krali marko

Литературно читање

Песни и легенди за Крали Марко

Историски час

Подем на прилепското кралство

ООУ „Блаже Конески“

Македонско Оро - КУД Моминок

Плоштад „Методија Андонов Ченто“ - почеток 11:30 часот


Годишен концерт на музичкото училиште „Ордан Михајлоски - Оцка“

Центар за култура „Марко Цепенков“ - почеток 18:30 часот

IMG 9089
IMG 9090
IMG 9092
IMG 9097
IMG 9103
IMG 9105
IMG 9110
IMG 9112
IMG 9123
IMG 9135
IMG 9138
IMG 9141
IMG 9144
IMG 9147
IMG 9148
IMG 9149
IMG 9151
IMG 9157
IMG 9158
IMG 9161
IMG 9163
IMG 9165
IMG 9167
IMG 9176
IMG 9177
IMG 9182
IMG 9195
IMG 9196
IMG 9198
IMG 9201