<<  August 2022  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

algasan

Accommodation

Хотелите и рестораните во Прилеп со својата понуда ќе ги задоволат желбите и вкусовите на различната клиентела.
Во кафетериите и рестораните во Прилеп, можете да го испиете првото утринско кафе, да уживате во националните специјалитети и да помините пријатна вечер.

Хотел Салида Хотел Кристал Палас Хотел Бреза
Иво Лола Рибар ббЛенин 184Моша Пијаде 24а
www.hotelsalida.com.mkwww.kp.mkThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
389 48 400 333389 48 418 000389 48 423 683
Хотел Липа Хотел Дион - Маркови Кули Хотел Сонце ГА
бул. Гоце Делчевспортско рекреативен центарАлександар Македонски 4/3а
/This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./
389 48 401 600389 48 426 260389 48 401 800